لينك ها و مطالب مفيد در ارتباط با جلسات دوره ي تدوين مجتمع فني(به كمك همه ي دوستان نيازمنديم!)

مشخصات دوربين هاي SONY Z1 Z5 Z7 و نحوه ي فيلمبرداري سينمايي با Z1

سايت www.hamedsalahi.com يكي از بهترين سايتهاي ايراني هست كه در ارتباط با دوربين ها ، تصويربرداري ، تدوين و ... ديدم و تو بخش مشاوره و سوالات هم مديرش تقريباً هيچ سوالي رو بي جواب نميذاره! اينم 3 تا نمونه از مطالبش:

معرفي دوربين Z5 !!!
معرفي دوربين Z7 و پاسخ به سوالات
معرفي دوربين Z1 و نحوه ي فيلمبرداري سينمايي با آن (مثل دو فيلم  اتوبوس شب و خون بازي كه با كمك همين شيوه ها با دوربين SONY Z1 فيلمبرداري شدند)






گلدن گلاب + گزارش لحظه به لحظه!

منابع: سينما تو سينما - كافه سينما - IMDB

سیدآریا قریشی: حالا ساعت هقت و سی و پنج دقیقه به وقت تهران است و فیلم فینچر فاتح بی‌رقیب مراسم به نظر می‌رسد.


شبکه اجتماعی در رقابتی تنگاتنگ با اینسپشن، قوی سیاه، سخنرانی شاه و مشت‌زن توانست جایزه بهترین فیلم درام را از آن خود کند تا دیوید فینچر پس از مدت‌ها سرانجام به آن چه لیاقتش را داشت، برسد. فهرست کامل برندگان شصت و هشتمین دوره جوایز گلدن گلاب به شرح زیر است:


ليست كامل فيلمها و عوامل برگزيده به همراه توضيحات (كليك كنيد!)



تاريخجه

مراسم گلدن گلاب تنها ضیافت صمیمی سینما و تلویزیون است که به شکل خود به خود و صمیمی در طول زمان شکل گرفت.ستارگان ، ژورنالیست ها و میهمانان در این شب با آخرین طرح های لباس و حرکاتی از پیش تعیین شده می آیند و در حدود 250 میلیون شرکت کننده تلویزیونی را پذیرایی می کنند. در اکتبر 1943 هشت روزنامه نگار خارجی انجمنی تشکیل دادند به عنوان انجمن خبرنگاران خارجی هالیوود...

در طول زمان این مراسم پیشرفته تر شد و رشته های مختلفی را بررسی می کرد و جایزه می داد در دوره های ابتدایی در این مراسم به پنج رشته جوایزی تعلق می گرفت. که مهمترین آنها بهترین بازیگر مرد بهترین بازیگر زن بهترین بازیگرمکمل مرد و زن و بهترین فیلم بودند.

از افتخارات این مراسم همین بس که فیلمی چون آهنگ برنادت یکی از برندگان اولیه آن است. سال بعد از این اتفاقات محل اجرای این مراسم تغییر کرد و به هتلی در بورلی هیلز منتقل شد اما گلدن گلاب به شکل رسمی از سال 1946 آغاز به کار کرد.

- گلدن گلاب جایزه ای است که از طریق روزنامه نگاران و اعضای مطبوعات به فیلم ها و بازیگران داده می شود.

- از سال 1958 تا 1963 بود که رسما پخش تلویزیونی این مراسم آغاز شد اما به دلیل کمبود های زیاد تنها به صورت محلی در لس آنجلس پخش می شد.

- اولین نمایش سراسری و غیر محلی این مراسم هم در سال 1964 و 1965 بود.

- بیشترین برنده های گلدن گلاب: دکتر ژیواگو در سال 1966 و داستان عشق 1971پدر خوانده در سال 1973

پرواز بر آشیانه ی فاخته در سال1976 و یک ستاره خلق شد در سال1977

- دکتر ژیواگو و پرواز بر آشیانه ی فاخته و  یک ستاره خلق شد در پنج رشته نامزد دریافت جایزه بودند که هر پنج جایزه را بردند.

- رکورد دار جایزه گلدن گلای جک نیکلسون است با شش جایزه.







بزودي: اكران "پرسه در مه"

منابع: سينماي ما - كافه سينما - ويكي پديا - سوره


علی سرتیپی سخنگوی شورای صنفی نمایش در همین باره  گفت: در صورت پائین آمدن کف‌‌فروش فیلم‌ «عروسک» در گروه آفریقا، «پرسه در مه» به کارگردانی بهرام توکلی به جای آن به روی پرده می‌رود.

عوامل:

لينك

تحليل - سحر عصرآزاد:

«پابرهنه در بهشت» به عنوان اولین فیلم توکلی تجربه‌ای متفاوت در عرصه کارگردانی بود که البته قصه‌ای نامتعارف را با فرمی ساده‌تر روایت می‌کرد، اما «پرسه در مه» فیلمی است که توکلی به منظور تجربه یک فرم روائی جدید تلاش کرده یک مضمون متعارف را محور اصلی آن قرار دهد.

فیلم داستان زندگی یک آهنگساز و موسیقیدان است که دچار تلاطمات روحی و روانی شده و نسبت به خود و خلاقیتش تردید می کند. این وضعیت بر زندگی خانوادگی، حرفه‌ای و اجتماعی او تأثیر می‌گذارد تا جائی که در پس‌کوچه‌های بن‌بست ذهنش گم می‌شود.

توکلی برای روایت این قصه که ناگفته پیداست داستانی پیچیده و درونی را به زبان تصویر ترجمه می‌کند، فرمی جدید را تجربه کرده است. در واقع راهی خاص برای واکاوی روح خسته یک هنرمند خلاق که در حال فرو رفتن در باتلاق است و همیشه صدای یک سوت در گوشش می‌شنود.

فیلم با روایت قهرمان فیلم آغاز می‌شود که در کما به سر می‌برد و روایتی از زندگی گذشته خود دارد. از خلال این روایت که گاه و بیگاه از نقطه دید شخصیت مقابل یعنی زن تصحیح یا تکمیل می‌شود، روایتی کلی‌تر شکل می‌گیرد که تقاطع آن با داستان زمان حال که او روی تخت بیمارستان قرار دارد، پیوند می‌خورد.

در واقع تقاطع روایت در گذشته دور، گذشته نزدیک و زمان حال شرایطی ایجاد می‌کند تا روند تدریجی سقوط قهرمان فیلم از کنار هم قرار دادن قطعات این پازل وضوح پیدا کند.

در کنار تجربه فرم روائی خاص و تلاشی که کارگردان برای تصویری کردن یک قصه درونی انجام داده، در موقعیت‌های مقتضی بر اساس نیاز و جنس قصه دست به تجربه‌هائی جدید در کارگردانی هم زده، اما متعادل بودن این رویکرد باعث شده سردرگمی در مخاطب ایجاد نشود و کاملاً در خدمت فضا و پتانسیل جاری در فیلم باشد.

«پرسه در مه» همچنین از وجه حضور فیلمبرداری صاحب سبک چون حمید خضوعی ابیانه و برخی از عواملی که در فیلم «پابرهنه در بهشت» هم همکاری داشتند می‌تواند امتیازی مهم کسب کند. چرا که یکدست شدن کلیت فیلم ویژگی است که از تک تک جزئیات و وجوه نشأت گرفته و همه را در خدمت نقطه نظرات و دیدگاه فیلمساز قرار داده است.

نوع حضور بازیگران نام آشنا در «پرسه در مه» هم می تواند قابل تحلیل باشد بخصوص که شهاب حسینی و لیلا حاتمی در این فیلم تا حد زیادی از کلیشه خود فاصله گرفته‌اند.

این نکته در مورد حسینی در سطحی دیگر هم قابل طرح است، چرا که شباهت کلی موقعیت قهرمانان هنرمند دو فیلم «پرسه ...» و «سوپراستار» که با دلایل مختلف سیر قهقرا را طی می‌کنند، به واسطه هوشمندی بازیگر و کارگردان کاملاً از هم مجزا شده است.

بعلاوه اینکه حسینی توانائی‌های جدیدی را از خود به نمایش می‌گذارد که غافلگیرکننده است و البته حسرت‌برانگیز از این جهت که ای کاش او خود را در آثار نه چندان ارزشمند تلف نمی‌کرد.

«پرسه در مه» قصه یک زوج هنرمند امروزی است که مسئله آنها در بیان کلام نمی‌گنجد و چه چیز بهتر از اینکه به جای سقوط به ابتذال گفتن، در یک بیان دراماتیک تصویری به نمایش دربیاید.






نمايش "شيرين" و "رونوشت برابر اصل" در پرديس ملت!!!

فيلم Shirin كه مشكل خاصي نداره ولي بعيد مي دونم Certified Copy بدون سانسور تأثيرگذار اكران بشه،‌ در هر حال اميدوارم خبر زير درست باشه و بالاخره فيلمهاي كيارستمي بياد تو چرخه اكران:

منبع: كافه سينما

پردیس ملت همیشه سورپرایزهای جالبی برای سینما دوستان داشته و حالا قرار است دو فیلم به نمایش درنیامده عباس کیارستمی رابرای سینمادوستان تهرانی اکران کند. به گزارش اختصاصی کافه سینما، پردیس ملت قرار است شیرین و رو نوشت در برابر اصل را که در جشنواره‌های مختلف جهانی به نمایش درآمده‌اند،

برای اولین بار در تهران روی پرده بیاورد. سال‌هاست که فیلم‌های عباس کیارستمی، سینماگر نام‌آور ایرانی در سالن‌های سینمای کشورش اکران نشده، و حالا همه از این اتفاق خوشحالیم. کافه سینما خوشحال است که اولین رسانه‌ای است که خبر حضور مجدد استاد سینمای ایران بر پرده سینمای زادگاهش را به مخاطبان‌اش می‌‌دهد.







گفتگو با سايه

مطالب زير براي آشنايي بيشتر و مطالعه ي نقد فيلم "گفتگو با سايه" و احياناً (اگر خيلي به كپي رايت اعتقاد ندارين!) براي دانلود فيلم قرار داده شده:

منابع: پروس  - نصير بوشهر
البته فيلمبرداري اين فيلم خيلي مورد نقد يا تحليل قرار نگرفته!
--------------------------------------------------------------------------------------------

**1** نگاهی به فیلم "گفتگو با سایه" اثر خسرو سینایی

شلاق به سایه

سینمای ایران همواره در پی شانه خالی کردن از به تصویر کشیدن زندگی شخصیت های تأثیر گذار در عرصه های مختلف ومتفکرین معاصر بوده است. جسارت نزدیک شدن به این مقوله در کمتر کارگردان ایرانی یافت می‌شود. هاله‌ی تقدس و یا خط قرمزهای ساختگی پیرامون این شخصیت‌ها را شاید مهم‌ترین عاملی باید دانست که سینماگران ایران را کمتر مایل به سرمایه‌گذاری در این امر می کند. شاید هم تنبلی های خاصی که حوصله‌ی تحقیق و پژوهش در ابعاد مختلف زندگی یک شخصیت معاصر می‌طلبد، سدی در این راه باشد. البته پرداختن به زندگی شخصیت‌های تاریخی هم کمتر در سینمای ایران جایگاهی به خود اختصاص داده و اگر هم چند فیلم در این ژانرتولید شده محصول کوتاه کردن سریال های تاریخی بوده که قبل از آن از طریق تلویزیون به نمایش در آمده‌اند. این تفکر چه در سینمای قبل از انقلاب و چه در سینمای بعد از انقلاب بر سینماگران ایرانی حاکم بوده است. بر این اساس تا کنون هیچ اثر قابل اعتنایی را نمی توانیم به یاد آوریم. "جهان‌پهلوان تختی " تنها نمونه از فیلم هایی است که به این موضوع پرداخته که شاید تقدیر مایل نبوده این تنها فیلم هم به سرانجام برسد و در نیمه راه "علی حاتمی " کارگردان این فیلم زندگی را بدرود گفت . با مرگ علی حاتمی این پروژه به دست "بهروز افخمی" سپرده شد و به هر شکلی بود این فیلم کامل شد، اما در مجموع نتوانست انتظارات را برآورده سازد . به هر حال با مرگ "علی حاتمی" سینمای ایران تنها کارگردانی را که به تاریخ معاصر علاقه‌مند بود از دست داد .
سال‌ها پس از این ماجرا، شایعه‌ای بر سر زبان‌ها افتاد مبنی بر این‌که "خسرو سینایی" در حال ساخت فیلمی‌ست که بر اساس زندگی "صادق هدایت" شکل گرفته است. صادق هدایت به عنوان شاخص‌ترین نویسنده ایران ودارا بودن پر رمز و رازترین زندگی خصوصی، موضوع جذابی بود که می‌توانست نام هر کارگردان ایرانی را همچون نام هدایت جاودان سازد. به هر حال این فیلم با عنوان "گفتگو با سایه " و بر اساس تحقیق و پژوهش "حبیب احمد‌زاده" ساخته شد. نام حبیب احمد‌زاده، سه ضلع این مثلث را کامل کرد، مثلثی که با نام هایی چون صادق هدایت ، خسرو سینایی و حبیب احمدزاده شکل گرفت و همین بر جذاب بودن موضوع افزود. ادعای هفت سال تحقیق به روی زندگی هدایت و نگاهی واقع بینانه و بدون تعصب، دلیل دیگری بود تا هر علاقه‌مند به ادبیات ، سینما و تاریخ معاصر را به سینما جذب کند. شایعه‌ی عدم مجوز به این فیلم از سوی ارشاد و اکران های خصوصی از دیگر عواملی بود که هر علاقه‌مندی را برای دیدن این فیلم تشنه می ساخت.
جسارت نزدیک شدن به هدایت برای دست اندرکاران این فیلم قابل ستایش بود. جسارتی که می‌توانست هدایت را به دور از تمام تعصبات و شیفتگی‌ها، کینه‌ها و دشمنی‌ها نشان دهد و چهره‌ای واقعی را که در خور نام و شأن مطرح ترین نویسنده‌ی ایران در ادبیات جهان است به نمایش در آورد. چهره‌ای که پس از نیم قرن خاموشی، هنوز در پرده ای از ابهامات قرار گرفته و نزدیک شدن به او بدون پیش داوری و تعصب، خطر در جا زدن در عقاید قبلی و یا افتادن از سوی دیگر دیوار را در پی دارد. به هر حال خسرو سینایی این خطر را پذیرفت. اما این روی خوش سکه بود که با دیدن فیلم به یک باره روی دیگر خود را نشان داد.
"گفتگو با سایه " را می‌توان از دوجنبه مورد بررسی قرارداد :
1ـ موضوع فیلم
این فیلم بر اساس زندگی صادق هدایت و با محوریت دو ایده شکل گرفته: زندگی و آثار هدایت.
براساس ادعای سازندگان آن، تحقیقی هفت ساله پیشتوانه‌ی ساخت این فیلم است، تحقیقی که مدعی است نگاهی واقع بینانه و علمی دارد ، اما از همان ابتدا تکلیف خود و بیننده را روشن می کند.
الف: زندگی هدایت
عشق به دختری فرانسوی به نام "ترز" تنها نکته‌ی قابل اعتنا در زندگی پنجاه ساله هدایت است که محققین این فیلم توجه خود را به آن معطوف کرده‌اند. بر اساس این عقیده، تمام کنش‌ها و واکنش‌های روحی‌ـ روانی، اجتماعی و ادبی هدایت متأثر از شکست در این عشق می‌باشد. گوشه گیری و انزواطلبی، نا تمام گذاردن تحصیل در فرانسه، بازگشت به وطن، سفر به هند، بازگشت به فرانسه و ردپای زنی لکاته در تمام آثار هدایت و سرانجام میل به خودکشی در ضمیر تمام شخصیت‌های داستانی از تبعات عشق نافرجام هدایت به ترز است که محققین این فیلم به کشف و بزرگ‌نمایی آن پرداخته‌اند. تحمیل این عقیده چنان با شدت و قاطعیت صورت می‌گیرد که بیننده را وادار به واکنش منطقی می‌سازد که آیا به راستی "عشق" فی نفسه چیز بدی‌ست؟ و مهم‌تر آن‌که آیا این شکست تنها عامل شکل‌گیری شخصیت هدایت است؟
متأسفانه پیش داوری و تأکید بیش از حد به اولین نتیجه در تحقیقات، راه را برای کشف دیگر عواملی که در زندگی هدایت نقش داشته‌اند سد کرده است. اگر سازندگان این فیلم نگاهی دقیق به زندگی هدایت داشتند و گرفتار قضاوت عجولانه نمی‌شدند، می‌توانستند عوامل دیگری را که در شکل‌گیری نظام فکری و فلسفی، روحیات نفسانی، روابط اجتماعی و سلایق ادبی هدایت نقش داشته‌اند، در تحقیقات خود لحاظ کنند. به عنوان نمونه به چند مورد که در زندگی هدایت به عنوان نکاتی تأثیرگذار قابل پیگیری‌ست، اشاره می‌کنیم .
1ـ پرورش یافتن درخانواده ای اشرافی و صاحب منصب که همگی اهل ذوق و هنر و سیاست بودند
2ـ اعزام جهت ادامه تحصیل به بلژیک و فرانسه و پای نهادن به دنیای مدرن و آشنا شدن با مکاتب فکری و هنری اروپا
3ـ درک شکست مشروطه و روی کار آمدن رضا شاه
4ـ آشنایی با متفکرین غرب و درک بدون واسطه‌ی آخرین نحله های فکری اروپا و در نتیجه در زیر فشار قرار گرفتن بین سنت و تجدد
5ـ مقایسه‌ی اروپای مدرن و ایران عقب مانده در سال های حکومت رضا شاه
6ـ درگیر شدن در ماجرای عشقی دختری فرانسوی به نام "ترز" و شکست این عشق
7ـ آشنایی با زبان پهلوی و تاریخ ایران باستان
8ـ آشنایی با ادیان شرقی به ویژه هند
9ـ درک نظام فکری و فلسفی خیام
10‌ـ وطن پرستی افراطی باقی‌مانده از خانواده و ضدیت با اعراب
11ـ آشنایی با بزرگ علوی، مجتبی مینوی و مسعود فرزاد و تشکیل گروه ادبی "ربعه"
12ـ متأثر شدن از فرار رضا شاه در شهریور 1320 و خوش‌بینی‌به جنبش اجتماعی (هدایت در این سال‌ها فعالانه در جریانات اجتماعی حضور داشت، به طوری که عضو هیئت رئیسه‌ی «نخستین کنگره نویسندگان ایران » در سال 1325 شد.)
13- شکست جنبش روشنفکری و بازگشت دیکتاتوری
14- بازگشت به فرانسه
به طور حتم به فهرست بالا می توان موارد دیگری را افزود که هر یک از زیر مجموعه های دیگری تشکیل شده اند ودر شکل گیری شخصیت هدایت مؤثر بوده‌اند و اکتفا کردن به یک یا دو مورد نمی تواند نتیجه‌ی یک تحقیق علمی باشد. حال چرا سازندگان فیلم به یک مورد بسنده کرده‌اند و تمام زندگی یک شخصیت علمی وفرهنگی را زیر سؤال برده‌اند جای تأمل دارد. با نگاهی به کارنامه‌ی علمی و ادبی صادق هدایت می‌توان دریافت دغدغه‌های فکری هدایت مجال کم‌تری را به او می‌داد تا تمام زندگی خود را وقف عشقی نماید که بیش از دو سال دوام نیاورد.
آموختن زبان پهلوی در هند ـ ترجمه متون پهلوی شامل : زند و هومن یسن ، کارنامه اردشیر بابکان ، گجسته ابالیش ، گزارش گمان شکن ( باید توجه داشت ترجمه و تصحیح این متون، ذهنی ساختار مند و بدون پریشانی فکر را می طلبد )
تحقیقات ادبی شامل: زبان های باستانی ، شناخت دانشِ عامه، فرهنگ عامیانه‌ی مردم ایران
تک نگاری و پژوهش‌ها : فواید گیاه خواری ، پیام کافکا ، ترانه های خیام
سفرنامه : اصفهان نصف جهان
رمان : بوف کور ، حاجی آقا ، توپ مرواری
نمایش‌نامه : مازیار ، پروین دختر ساسان
مجموعه داستان : زنده بگور ، سه قطره خون ، سایه روشن ، سگ ولگرد
ترجمه ها : دیوار ( سارتر ) ، گروه محکومین ، مسخ ( کافکا ) ، جلو قانون ، تمشک تیغ دار ( چخوف )
و بسیار آثار پراکنده و نامه ها و تحقیقات نیمه کاره.
آیا جای این پرسش باقی نمی‌ماند: شخصیتی که یک عشق شکست خورده، او را چنین به بازی می‌گیرد، چگونه می‌تواند این کار نوشت با این تنوع را از خود به جای بگذارد؟
ب : آثار هدایت
یکی از مواردی که فیلم "گفتگو با سایه" بر آن تأکید دارد، این است که تمام آثار هدایت متأثر از عشق شکست خورده به ترز و تأثیر پذیر از سینمای اکسپرسیونیستی آلمان بوده است.
انکار تأثیر سینمای اکسپرسیونیستی بر آثار هدایت تلاشی بیهوده است، اما آیا این تأثیر از ارزش های ادبی داستان‌های هدایت می‌کاهد؟ آیا آثار هدایت صرفأ تقلیدی از سینمای اکسپرسیونیستی است و یا متأثر از آن؟ تأکید بیش از حد به روی این نکته و صرف‌نظر کردن از خلاقیت‌های هدایت در ارائه‌ی روایتی جدید، ظلمی‌ست در حق نویسنده‌ای که با ارائه‌ی زبانی نو، روایت‌هایی تازه را به ادبیات افزوده است . به جز ردپای سینمای اکسپرسیونیستی در آثار هدایت، می‌توان نمونه‌های تأثیر گذار دیگری را در داستان های وی یافت، اما آیا با کشف این موارد، از ارزش های ادبی آثار هدایت کاسته می شود؟
™ شباهت «سه قطره خون » و « گربه ی سیاه » ادگار آلن پو با این تفاوت که اثر هدایت استعاری است ولی « گربه‌ی سیاه » متأثر از سمبولیسم است. (محمد رضا قربانی ، نقد آثار هدایت )
™ «سگ ولگرد» با داستان «کاشتانکا» اثر چخوف در ساختار مشابهت دارد ، ولی هدایت می کوشد با نشان دادن ددمنشی و پستی‌های انسان، او را به حالات غیر انسانی خود آگاه سازد. ( محمد رضا قربانی ، نقد آثار هدایت )
™ «زنده به گور» از « قلب راز گو» ادگار آلن پو تأثیر گرفته است. در آن جا نیز راوی داستان، دیوانه‌ای است که حکایت را با ذهنی پریشان بیان می کند .
در مورد بوف کور نیز عقاید مختلفی وجود دارد که از جمله می توان به چند مورد اشاره کرد :
™ تأثیر بوف کور از کتاب «ریلکه» ( هفت مقاله، جلال‌آل احمد )
™ شباهت بوف کور به رمان « ارلیا» اثر ژراردونروال نویسنده‌ی فرانسوی (دکتر کاتوزیان )
™ اقتباس بوف کور از داستان کوتاه «ماجرای دانشجوی آلمانی» اثر واسکین آیرونیک (دفتر هنر، شماره‌ی شش )
بنابر‌این می‌توان با "پل ریکور" هم عقیده شد که : «تمامی هنر های روایی ، و به ویژه آن دسته که منشاء نوشتاری دارند، تقلیدی هستند از شکلی از داستان که در مراودات روزمره از آن استفاده می‌شود. »
به راستی کدام اثر هنری را می توان یافت که متأثر از سنت‌های پیشین خود نباشد . هر اثر هنری له یا علیه آثار ما قبل خود بوده که گفتمان بین این دو، آیین‌هایی جدید را در عرصه‌ی هنر به وجود آورده است. بنابراین می‌توان به جای خرده گیری‌های بیهوده به نقد آثار هدایت روی آورد، و این چیزی است که ادبیات امروز ایران به آن نیاز دارد.
نکته‌ی دیگری که سازندگان «گفتگو با سایه» بیش از حد به آن پرداخته‌اند، تأثیر عشق نافرجام هدایت است. در این میان به نکته‌ای اشاره می‌کنند که برخاسته از این عشق است. آنها عدد" بیست و چهار" را که نمایانگر مدت زمان آشنایی هدایت و ترز بوده، مبنای نشانه شناسی اعداد در "بوف کور" دانسته‌اند. البته باید گفت اعداد در این رمان دارای اهمیت بسیاری هستند، اما نگاه به این اعداد و رمز گشایی آنها به سادگی آن چه که سازندگان فیلم پنداشته‌اند نیست.
در بوف کور با این اعداد سر و کار داریم :
دو ماه و چهار روز، دو قران و یک عباسی، دو درهم و چهار پشیز، دو دریچه، دو سال و چهار ماه، دو تا کلوچه، دو گوسفند ، ..... چهار دیوار اتاقم ، سراسر زندگیم میان چهار دیوار گذشته است، دایه‌ام توی چهار چوب در ایستاده....
دکتر سیروس شمیسا در کتاب « داستان یک روح » که به شرح و تفسیر بوف کور پرداخته، معتقد است:
« بنیاد کتاب "بوف کور" بر همین عدد "دو" است . دو بخش دارد که هر بخش تکرار دیگری است، هم از نظر ساخت و هم از نظر وقایع و جزئیات و توضیحات و واژگان و جملات. آرزوی پنهان و آشکار راوی، بازگردان این دوئی به یکی است. یعنی بازگشت به عصر اساطیری صدر آفرینش، چنان که در اشاره به زمان‌های دور در آغاز قصه ها می گفتند "یکی بود، یکی نبود" زیرا هنوز مفهوم دوئی نبود و این زمان اساطیری پیش از عصر انشقاق ، عصر حماسه ها و نخستینه هاست. »
و در جایی دیگر می‌نویسد: «... هدایت، انشقاق یک به دو یا وحدت اساطیری را به کثرت دنیوی با عدد دو و مضارب آن نشان داده است. عدد زوج از نظر روانشناسی مؤنث است، مثلاً چهار که رمز چهار عنصر و آرزوی وحدت است مؤنث است، اما سه اصل مذکر است و اجتماع آن دو عدد هفت است که رمز کمال مطلق است. »
بنابراین می بینیم هدایت بسیار ژرف‌تر از آن‌که به تصور درآید از نماد گرایی اعداد استفاده کرده است. متأسفانه نگاه محدود و بسته به هدایت دایره‌ی قضاوت‌های این دوستان را تنگ کرده است .
نکته‌ی دیگری که سازندگان « گفتگو با سایه » بر آن تکیه داشته‌اند، ظهور "ترز" به عنوان زن اثیری و لکاته در "بوف کور" است که مبنای شکل گیری این رمان بر آن پی‌ریزی شده است. حال ببینیم آیا داستان به همین سادگی‌ست؟ بی‌شک "بوف کور" تأویل پذیرترین رمان معاصر در ایران است که تا کنون نظریات گوناگونی بر آن نوشته شده است. در این‌جا دو شرح کوتاه و با دو دیدگاه مختلف به عنوان نمونه می‌آوریم:
"حسن میر عابدینی" در توضیح مختصری در‌باره‌ی بوف کور در «صد سال داستان نویسی ایران » می‌گوید:
«بوف کور داستان شکست یک روشنفکر در دستیابی به پاکی ها و وحشت او از غرقه شدن در روزمرگی‌ها و رجاله بازی هاست . راوی ، در محیطی بیمار گون و خفقان زده ، می خواهد خود ِانگلی ، خود ِ خنزر پنزری را نابود کند تا خود ِ هنرمند ـ همان نیلوفری که در مرداب زندگی ِ مرسوم می روید بی آن که به پلشتی ها آلوده شود ـ امکان زندگی بیابد . اما عوامل روحی و اجتماعی بسیاری در کارند تا خود ِ هنرمند را به قتل برسانند و تداوم ِ پیرمرد خنزر پنزری را امکان پذیر کنند. هنرمند در این سیر و سفر روحی هم دریچه ای رو به تاریخ اساطیری ملت می گشاید و هم به پیچیدگی ها و انشقاق روحی خود به عنوان یک هنرمند پی می برد. او با نقاشی و نوشتن ، به هستی خود معنا می بخشد . اما پیرمرد خنزر پنزری ـ که شاید بتوان او را استعاره ی قراردادها و رسوم سنگواره شده ی جامعه‌ پدر سالاری دانست ـ چون وزنِ مرده‌ای بر سینه‌اش فشار می‌آورد و عاقبت با در آوردن او به لباس خودش ، او را می کشد ....»
"دکتر شمیسا" در «داستان یک روح» معتقد است :
« داستان راوی و معشوقش در بوف کور شباهت زیادی به داستان "آدم و حوا" دارد . سرانجام راوی، زن اثیری ( مار ) را پای درخت سرو چال می‌کند . زیرا در اسطوره ی آدم و حوا، مار بر تنه‌ی درخت پیچیده بود و در این‌جا به ریشه آن باز می‌گردد. مار، کنش آنیماست که پیچیده و مهیب است و به حوا می‌گوید که میوه‌ی ممنوعه ( معرفت نیک و بد ) را بخورد . می توان حوا را همان زن اثیری یا آنیما دانست که دست در دست سایه‌ی آدم یعنی شیطان نفس (پیرمرد خنزر پنزری ) می‌نهد و عروس او می‌شود، به زمین می‌آید و لکاته‌ی "بوف کور" می‌شود.»
نکته‌ی دیگری که در این فیلم به آن اشاره می‌شود، میل به خودکشی در تمام شخصیت‌های داستانی هدایت است. در این‌جا باز هم تأثیر‌گذاری شکست عشقی هدایت را مهم‌ترین عامل در این تفکر دانسته‌اند، بدون آن‌که کم‌ترین توجهی به دغدغه‌های فکری دیگری که فکر و روح این نویسنده را آزار می‌داد، توجه شود. آن‌چه که به نظر می‌رسد انتخاب ساده ترین و دم دست ترین پاسخ هایی است که سازندگان این فیلم در ارتباط با معماهای زندگی هدایت به آن دست یافته‌اند، همین مسئله باعث شده نه تنها از ارزش تحقیقی این فیلم کاسته شود، بلکه یک سویه نگری که در ابتدای فیلم مشهود بود تا پایان فیلم قوت یابد.
معلم شهید دکتر علی شریعتی در « ویژگی‌های قرون جدید » می گوید:
«دوره‌ی اتوماسیون یک دوره‌ی وحشتناک در آینده است، دوره‌ی تمام خودکار شدن دستگاههای تولیدی‌ست، و در آن‌جاست که انسان دور از ماشین و در کنار ماشین ، به یک زندگی مرگ‌بار دچار می‌شود. نوشته‌ی صادق هدایت "س – گ – ل – ل " را بخوانید ، از این دوره سخن می گوید و این دوره را هدایت آن زمان پیش‌بینی می‌کند، دوره‌ای که همه‌ی انسان ها در آرزوی مرگ هستند . »
2ـ ساختار فیلم
بازی نابازیگرانی که نمی‌دانستند نقش شان در فیلم چیست، چون سوهان روح بیننده را آزار می داد. حرکات کلیشه‌ای، دیالوگ‌هایی که با حرکت دوربین ادا می شد ، زل زدن به دوربین و محو تماشای آن شدن، سر تکان دادن‌های بی‌مورد به معنای تصدیق صحبت‌های طرف مقابل، ژست های سینمایی و کلیشه‌ای برای بیان حالات روحی از عواملی بود که نمره‌ی بازیگران این فیلم را به کمترین حد ممکن می‌رساند.
از طرفی دیالوگ‌های طولانی، مکث های بی مورد و سر تکان دادن های اضافه در بین دیالوگ ها ، بارها و بارها نشان دادن نوشته های یک کارت پستال ، از هم گسیختگی و منقطع بودن سکانس های فیلم، معلق بودن فیلم بین دو ژانر سینمایی و پژوهشی ، معلوم نبودن نقش هنرپیشه‌ها، و موارد بسیار دیگری ـ که از کارگردانی چون خسرو سینایی بعید به نظر می‌رسید ـ ارزش این فیلم را پایین آورده است.
عدم استفاده ازفیلم‌نامه‌ای منسجم و تکیه کردن بر یک تحقیق ، بدون آن‌که هیچ زحمتی به خود داده شود تا فیلمی خوش ساخت و قابل اعتنا ساخته شود از دیگر اشکالاتی بود که بر این فیلم حاکم است .
به هر حال آرزوی این‌که سینمای ایران نیز به زندگی چهره‌های شاخص معاصر بپردازد، برآورده شد و ای کاش هنوز در حسرت این آرزو مانده بودیم.
--------------------------------------------------------------------------------------------
**2** سینمای اکسپرسیونیستی آلمان
لينك 1
لينك 2
لينك 3
--------------------------------------------------------------------------------------------

**3** خسرو سينايي


لينك
--------------------------------------------------------------------------------------------

**4** حبيب احمد زاده


لينك
--------------------------------------------------------------------------------------------

**5** دانلود (با مسئوليت خودتون!)

 

PART 1  : Description: لینک مستقیم

PART 2  : Description: لینک مستقیم

PART 3  : Description: لینک مستقیم

PART 4  : Description: لینک مستقیم

 






بليط جشنواره فجر + پوستر + تايپوگرافي

ما پول كه نداريم هيچ شانسم نداريم! حالا شما خواستين شانستونو امتحان كنين يهو ديدين ست كامل بليط هاي جشنواره رو بردين :
لينك

اينم پوستر جشنواره براي اولين بار به سبك تايپوگرافي*(طراح: مسعود نجابتي)

*تايپوگرافي چيست؟
*آموزش تايپوگرافي با فتوشاپ
*تايپوگرافي و حركت (يه سري اسم فيلم معرفي شده كه فيلمها در vimeo و youtube پيدا ميشن)






بهترين تيتراژها

در سايت زير ليست نسبتاً معتبري از بهترين تيتراژها هست:
http://theroxor.com/2009/03/14/10-awesome-opening-credits

ميتونين با كشتن ف.ي-ل ت ر كه در سايت توضيح داده شده ، سايت youtube رو باز كنين و  اسم هر كدوم از فيلم ها رو سرچ كنين و كنارش بزنين opening credits مثلاً:
Se7en opening credits
و با استفاده از راهنمايي كه در سايت براي دانلود از يوتوب هست ، تيتراژ رو دانلود كنين.




بهترين تريلرها

در سايت زير ليست نسبتاً معتبري از بهترين تريلرها هست:
http://www.ifc.com/news/2009/06/50-greatest-trailers.php

ميتونين با كشتن ف.ي-ل ت ر كه در سايت توضيح داده شده ، سايت youtube رو باز كنين و  اسم هر كدوم از فيلم ها رو سرچ كنين و كنارش بزنين official trailer مثلاً:
cloverfiled official trailer
و با استفاده از راهنمايي كه در سايت براي دانلود از يوتوب هست ، تريلر رو دانلود كنين.




دانلود ويديو از Vimeo ، Youtube و ...

منبع: وبلاگ لينك من

مقدمه: بهترین راه دانلود ویدئوهای انلاین سایت ها اینجاست ، شما می تونید ویدئوهای انلاینی که روی بسیاری از سایت های اینترنتی وجود داره رو با یک کلیک دانلود کنید . این کار با استفاده از نرم افزار قدرتمند IDM‌ امکان پذیره . ابتدا نرم افزار رو از لينكي كه در سايت وجود داره دانلود و سپس نصب كنين.

نكته مهم: هر دو سايت vimeo و youtube بسته هستن، شما ميتونين هرجا كه نياز بود با مطالعه مطلب  كشتن ف.ي-ل ت ر كه در سايت هست ، سايتهاي مذكور رو باز كنين و وقتي آنتي ف باز هست بايد ip و port اون رو در idm هم وارد كنين:

idm را باز كنيد، منوي downloads سپس options ، سرپوشه proxy و بعد تيك use HTTP Proxy را فعال كرده و تنظيمات را با توجه به ف شكني كه استفاده مي كنيد انجام دهيد.

























اصل مطلب:

كلاً بعد از نصب idm یک دکمه با نام Download This Video در بالای کادر تماشای ویدئوهای سایت ها ظاهر میشه ، فقط کافیه شما رو اون دکمه کلیک کنید تا نرم افزار شروع به دانلود ویدئو مورد نظرتون کنه ؛ به همین سادگی ، تو این عکس مشخصه :

شما همچنین می تونید از طریق راست کلیک روی ویدئو مورد نظر چه در مرورگر فایرفاکس چه در اینترنت اکسپلورر در سایت های محبوبی مانند YouTube, MySpaceTV, Google Video و … ویدئو هاتون رو دانلود کنید . برای دانلود در مرورگر اینترنت اکپلورر روی ویدئو راست کلیک کنید و گزینه Download FLV video content with IDM رو انتخاب کنید . اگر شما این گزینه رو ندارید باید اکستنشن idmmzcc.xpi رو دوباره نصب کنید ، برای این کار از منوی File روی Open FIle کلیک کنید و بعد در کادری که باز میشه برید به مسیری که نرم افزار IDM رو نصب کردید ، به طور پیش فرض مسیر “C:\Program Files\Internet Download Manager و بعد فایل idmmzcc.xpi رو انتخاب کنید و وارد مرورگر کنید و سپس نصب کنید . تو عکس گزینه دانلود ویدئو در مرورگر IE ‌مشخصه :

عکس از گزینه دانلود ویدئو در مرورگر فایرفاکس :

پس از کلیک بر روی دکمه Download This Video‌ کادر استاندارد دانلود IDM ظاهر میشه ، اگر سرور سایتی که ویدئو روش هست اجازه نمایش نام ویدئو رو نده اسم ویدئو با نام صفحه ی ویدئو مربوطه در کادر دانلود نمایش داده میشه . می تونید توضیحی برای فایل وارد کنید یا مسیر دانلود رو تغییر بدید و در نهایت روی دکمه Start Download کلیک کنید .

شما همچنین می تونید فرمت FLV رو که فرمت اصلی ویدئوهای انلاین سایت ها هست رو به فرمت های قابل دانلود نرم افزار IDM اضافه کنید تا در صورت برخورد نرم افزار با همچین فرمتی در صفحات وب ، نرم افزار اقدام به دانلود اون ویدئو کنه .

دانلود ویدئوهای انلاین از سایت ها به همین راحتی بود … شما در هر سایتی که ویدئو انلاین داشته باشه می تونید ویدئو دانلود کنید .






دانلود نرم افزار IDM = Internet Download Manager

منبع: www.p30download.com


نرم افزار Internet Download Manager معروف به IDM با بیش از 200.000 کاربر ثبت شده در سراسر جهان یکی از محبوب ترین نرم افزارهای مدیریت دانلود فایل از اینترنت میباشد. IDM سرعت دانلود را تا %500 افزایش می دهد و بر خلاف دیگر نرم افزار های مشابه که قبل از شروع عملیات دانلود فایل ها را تکه تکه می کنند این نرم افزار در هنگام دانلود و بسته به سرعت اینترنت File ها را تکه تکه کرده و دانلود هر قسمت به طور جداگانه انجام می کند. این عمل باعث افزایش سرعت دانلود و دریافت File ها خواهد شد. همچنین اگر در هنگام دانلود ارتباط اینترنتی شما قطع شود بدون نگرانی می توانید ادامه فایل را پس از برقراری ارتباط مجدد دریافت نمائید شما از طریق این برنامه می توانید انواع فایل ها را به آسانی دریافت کنید.

قابلیت های کلیدی 
نرم افزار Internet Download Manager 5.19 Build 2:
- نصب سریع و آسان نرم افزار 
- افزایش پنج برابری سرعت دانلود بر اساس جدیدترین تکنیک ها
- قابلیت کشیدن و رها کردن - Drag & Drop لینک ها
- بهبود رابط کاربری نگارش جدید برنامه
- ویروس یابی انواع و اقسام فایل های دانلود شده
- ویژگی Speed Limiter برای محدود کردن سرعت دانلود یک فایل مشخص
- پشتیبانی از انواع پروکسی سرورها مانند Microsoft ISA, FTP proxy servers
- قابلیت ادامه دانلود های نیمه تمام از جایی که ارتباط اینترنتی شما بنا به دلایلی قطع شده است
- دانلود فایل های ویدیویی FLV از سایت های YouTube, Google Video, و MySpaceTV
- سازگاری با انواع مرورگرهای اینترنت اکسپلورر، نت اسکیپ، اپرا MSN Explorer, AOL, Mozilla, Mozilla Firefox, Mozilla Firebird, Avant Browser, MyIE2 و دیگر مرورگر های محبوب برای اجرا نمودن خودکار برنامه به منظور مدیریت دانلود فایل ها
- پشتیبانی از پروتکل های HTTP, FTP, MMS و HTTPS
- پشتیبانی کامل از ویندوز های Xp/2000/2003/Vista  
- پشتیبانی از اکثر زبان های زنده دنیا از جمله زبان شیرین فارسی
- و ...

راهنما:
- چنانچه از این نرم افزار به زبانی غیر از انگلیسی مانند فارسی می خواهید استفاده کنید
فایل های زبان را پس از دریافت به صورت پیش فرض در مسیر
C:\Program Files\Internet Download Manager\Languages\
می بایستی کپی کنید.

- برای این نرم افزار کرک های زیادی ساخته شده، که اکثر آنها دارای مشکلاتی هستند. اما کرکی که در اینجا فرار داده شده 100% بدون مشکل می باشد و می توانید به طور نامحدود از این نرم افزار استفاده کنید.


قیمت: 24.95 دلار امریکا
پسورد: www.p30download.com
دانلود - 3.2 مگابایت | لینک کمکی
دانلود فایل زبان های مختلف این نرم افزار
سایت سازنده
لینک منبع






كشتن ف.ي-ل ت ر

الان اگر اينترنت پر سرعت با پهناي باند 8 مگ هم داشته باشي بدون ف شكن تقريباً از نصف سايتها و وبلاگها نميتوني استفاده كني! يه چند تا راه هست كه من بلدم و شايد گاهي جواب بده كه 5 از همه بهتره:
1- اول تشريف ميبرين سايت 4shared و سرچ ميكنين ultra بعد آخرين ورژن نرم افزار آلترا سرف رو دانلود كرده و اجرا ميكنين. اگرم مثلاً u98 ارور داد كه ورژن جديدتر اومده ميتونين برين 4shared و سرچ كنينu99
ميتونين با ip و port زير تو فايرفاكس يا ... هم ستش كنين:
Address(ip):127.0.0.1
Port:9666
(براي ديدن فيلم هاي يوتوب و ... جواب نميده)
2-اگر ميخواين facebook باز كنين با آلترا ميشه در ضمن با freegate هم ميشه پس باز ميتونين از 4shared فري گيت رو پيدا كنيد و دانلود كنين.
ميتونين با ip و port زير تو فايرفاكس يا ... هم ستش كنين:
Address(ip):127.0.0.1
Port:8580
3-يك سري ف شكن ديگه مثل puff هم هستن كه تو 4shared هست ولي هميشه جواب نميدن
4-اگر پول دارين ماهي 2 يا 3 يا 5 تومن هم كه vpn بخرين
*تو گوگل سرچ كنين: خريد vpn
5-از aol استفاده كنين كه شرحش مفصله ولي از همه ي راههاي بالا بهتره و فيس بوك و يوتوب و ... رو باز ميكنه:

منبع: وبلاگ هیچستان:

https://heechestan.wordpress.com

aolف.ی.ل.ت.ر ش.ک.ن.ی برای تمام فصول

نوشته‌شده در 2010/09/03 به‌دست آرش اندیشه

با توجه به بسته شدن تمامی پورتهای VPN در آستانه ی روز قدس و به منظور کمک به دوستان گرامی تصمیم گرفتم تا یک ف.ی.ل.ت.ر ش.ک.ن حرفه ای و پر سرعت را به دوستان معرفی کنم.در حال حاضر این نرم افزار یکی از معدود راههای باقی مانده برای عبور از ف.ی.ل.ت.ر.ی.ن.گ می باشد.

AOL در واقع یک مرورگر اینترنتی است که توسط کمپانی American Online ارائه شده است. رمزنگاری ویژه ای که این مرورگر روی تبادل اطلاعات انجام می دهد آن را به یک ف.ی.ل.ت.ر ش.ک.ن قوی و پرسرعت تبدیل کرده است.

در ابتدا باید بگویم که حجم این نرم افزار حدود 41 مگابایت است که طبیعتاً دانلود آن برای عزیزانی که از اینترنت Dial-up استفاده می کنند بسیار زمان بر و مشکل است، بنابر این از تمامی عزیزانی که اینترنت پر سرعت دارند خواهش می کنم که این نرم افزار را در اختیار دوستانشان نیز قرار بدهند تا عده ی بیشتری بتوانند از آن استفاده کنند.

برای استفاده از این نرم افزار لازم است که ابتدا یک ایمیل روی سایت ‌AOL بسازید.این ایمیل برای Sign-on شدن نرم افزار ضروری است. با ورود به این سایت و رفتن به بخش Get Free Mail اقدام به ساخت ایمیل کنید.ضمناً هر عددی که خواستید می توانید به عنوان کد پستی بدهید.

بعد از ساخت ایمیل، می توانید نرم افزار را از يكي از لينكهاي زير دانلود و نصب كنيد:

حجم حدود 40 مگ:


Link:  http://uploadbox.com/files/976bedc761
Mirror1: http://www.mediafire.com/?j429yb6vh32t87a
Mirror2: http://www.4shared.com/file/2K5Xo2WF/AOL_95.html?aff=7637829

نصب این نرم افزار پیچیدگی خاصی ندارد و مانند سایر مرورگر ها قابل نصب است.

پس از نصب، برنامه را اجرا کرده: screen name و password ایمیلی را که ساختید وارد کنید و sign on شوید.

شما می توانید از محیط این نرم افزار که خود یک مرورگر است استفاده کنید و اگر مایل باشید می توانید که از مرور گر دلخواهتان نیز استفاده کنید. در زیر نحوه ی تنظیم کردن دو مرور گر پر طرفدار یعنی Internet Explorer و Mozilla Firefox را می گذارم.ضمناً با تنظیم کردن Internet Explorer ،Google Chrome هم به طور خودکار تنظیم می شود.

Mozilla Firefox

برای تنظیم پ.ر.و.ک.س.ی مسیر زیر را دنبال کنید:

Tools/Options/Advanced/Network/Settings/Manual Proxy Configuration:
HTTP Proxy:127.0.0.1
Port:11535

سپس گزینه ی Use this proxy server for all protocols را نیز فعال کنید.

Internet Explorer

برای تنظیم پ.ر.و.ک.س.ی مسیر زیر را دنبال کنید:

Tools/Internet Options/Connections

اگر از سرویس Dial-Up استفاده می کنید نام سرویسی که با آن وصل شده اید را از بخش Dial-Up and virtual private networks انتخاب کنید، روی Settings کلیک کنید،در بخش Proxy Serverپنجره ی باز شده تیک Use a proxy server … را بزنید:

Address(ip):127.0.0.1
Port:11535

گزینه ی Bypass Proxy server for local addresses را نیز فعال کنید.

اگر هم از اینترنت پر سرعت استفاده می کنید روی LAN Settings کلیک کنید و آدرس و پورت را همانند آنچه در بالا ذکر شد به مرورگر معرفی کنید.

*********************************************************

پاسخ به سوالات متداول دوستان

نظر به این که تعداد زیادی از دوستان سوالات مشترکی داشتند،لازم شد تا پست را ویرایش کنم و به این سوالات عمومی پاسخ دهم:

  • آیا می شود بدون این نرم افزار از پورت و آدرس داده شده برای دور زدن ف.ی.ل.ت.ر استفاده کرد؟

خیر،برای عبور از ف.ی.ل.ت.ر.ی.ن.گ نه تنها نصب نرم افزار لازم و ضروری است،که برای این منظور باید این نرم افزار در حال اجرا باشد و شما با ایمیلی که در سایت AOL ساخته اید آن را Sign-On کرده باشید.

  • اگر این نرم افزار خود یک مرورگر است،چه گونه مرورگرهای دیگر از آن استفاده می کنند؟

این نرم افزار یک کانال رمزگذاری شده در ارتباطات شما ایجاد می کند که می توانید سایر مرورگرهای دلخواهتان را نیز به این کانال وصل کرده و از آن برای عبور از ف.ی.ل.ت.ر استفاده کنید.

  • آیا این نرم افزار می تواند فیسبوک را باز کند؟

خود این نرم افزار در محیط مرورگرش قادر به باز کردن فیسبوک نیست (یا حداقل با دانش بنده حقیر این امکان میسر نیست) اما اگر پورت آن را در فایرفاکس وارد کنید،به راحتی و بدون هیچ مشکلی قادر به بازگشایی فیسبوک در این محیط است.فقط دقت داشته باشید که حتماً گزینه ی Use this proxy server for all protocols را فعال کنید.

در مورد اینترنت اکسپلورر هم همین توضیح صادق است.در آن مورد هم حتماً توجه داشته باشید که گزینه ی Bypass Proxy server for local addresses را فعال کرده باشید.

  • چرا همچنان تمام سایتها ف.ی.ل.ت.ر است؟

در این مورد باید به دوستان عزیز تذکر بدهم که لطفاً خیلی دقیق آدرس و پورت و فعال بودن گزینه ی زیر آنها را کنترل کنند.این نرم افزار به طور تضمینی سالم است و کار می کند و بنده بدون هیچ مشکلی در مرورگر فایر فاکس از آن استفاده می کنم.

خبر فوری

با سلام خدمت همه ی دوستان گرامی.به تازگی مشاهده شده در برخی مواقع پورت 11535 نرم افزار AOL دچار اشکال شده و گاهاً با کندی سرعت یا خطا در باز کردن صفحات مواجه می شود. لذا برای رفع این مشکل دوستان می توانند با همان مشخصات و دستورالعمل ها از پورت جدید 11536 استفاده نمایند.






كشتن ويروس new folder.exe

قبل از هر چيز: سعي كنيد يك آنتي ويروس آپديت روي سيستم داشته باشيد، توصيه من ورژن رايگان avast است كه براحتي نصب ميشود و فقط ممكن است چند روز بعد از نصب نياز شود برنامه اي كه رايگان گرفته ايد را فقط در سايت خود شركت رجيستر كنيد كه تنها به يك ايميل نياز داريد:

لينك

(بعد از باز شدن صفحه كليد دانلود زير FREE ANTIVIRUS را بزنيد)

اصل مطلب: اگر ویندوزی هستید، هرگز فلش دیسک (یا همان کول دیسک) خود را به دوست، همسایه، پسرعمو، استاد، همکلاسی و برادر خود ندهید! :) این افراد در اوج ِ دوستی و نزدیکی، می توانند خطرناک ترین افراد برای دسکتاپ یا لپ تاپ ویندوزی تان باشند! :)

در ضمن اكثر سيستم هاي مجتمع فني هم انگار بلافاصله بعد از نصب ويندوز به اين ويروس مجهز مي شوند!

منبع: aliha

ویروس ِ New Folder.exe یکی از چندش آورترین ویروس هاست که آه ِ میلیون ها (شاید هم بیشتر) نفر انسان، پشت ِ نویسنده ی آن است! خدا نگذرد از او :) به این صورت است که این ویروس در ابتدا یک فایل ِ ۱۰۴ کیلوبایتی به نام ِ New Folder.exe هست که البته پسوند exe ِ آن مخفی می باشد و کاربر فکر می کند با یک پوشه طرف است! کافیست این فایل به هر طریقی وارد سیستم ِ شما شود. از آن پس شما به هر مسیر و پوشه ای که بروید، یک فایل New Folder.exe در آنجا ایجاد می شود. خدا نکند که بی توجه از کنار این New Folderها رد شوید! کم کم این New Folderها زیاد می شوند. زیاد و زیادتر. تا خلاصه هاردتان به فنا می رود :) همچنین تا زمانی که این ویروس نفس می کشد، بیشتر از ۵۰% از سی پی یو ِ شما مورد ِ مصرف ِ آن قرار می گیرد. یک کار ِ بامزه ی دیگری که این ویروس انجام می دهد، این است که به مرور، بعضی از پوشه هایتان آب می شوند می روند زیر ِ زمین و پیدا نمی شوند، اما روی هارد موجود هستند!

علائم ِ ویروس New Folder.exe به شرح ِ زیر می باشد:
۱٫ دسترسی به رجیستری ِ ویندوز غیر ِ ممکن می شود.
۲٫ عمرا Task Manager را بتوانید باز کنید :دی
۳٫ اگر روی New Folder.exeها دابل کلیک کنید، به Windows Explorer منتقل می شوید.
۴٫ حجم ِ New Folder.exeها ۱۰۴ کیلوبایت می باشد.
۵٫ اجازه ی نصب ِ هرگونه آنتی ویروس به شما داده نخواهد شد.
فکر میکنم علائم ِ دیگری هم داشته باشد، اما من فقط متوجه ی این ها شدم!

new-folder

ویروس New Folder.exe چگونه وارد کامپیوترم شد؟!
تا به حال این ویروس به پست ِ بنده نخورده بود و از نزدیک و روی ِ حساس ترین اطلاعات هاردم تجربه اش نکرده بودم که به شکرانه ی خداوند، تجربه اش کردم، آن هم چه تجربه ای :)

این ویروس از طریق فلش دیسکم وارد لپ تاپم شد و از آنجایی که حوصله ی هیچ گونه آنتی ویروس را ندارم و معمولا آنتی ویروس در حالت عادی روی لپ تاپم نصب نیست، متوجه ی وجود این ویروس نشدم. کم کم حرکات غیرعادی ای نظرم را به خود جلب کردند تا اینکه دیدم به هر مسیری که می روم، یک New Folder در آن ایجاد می شود. پشت سر آن، پی سی ِ خانه هم از طریق همان فلش دیسک آلوده شد. یک عدد گوشی ِ نوکیا N95 نیز که با کابل ِ USB به پی سی متصل شده بود و قرار بود یک سری فایل از آن استخراج شود، به این ویروس آلوده شد و تمام ِ پوشه های موجود در آن، پسوند ِ exe گرفتند و در نتیجه هیچ کدام از پوشه ها باز نمی شدند، چون سیستم عامل ِ موبایل دیگر آن ها را به عنوان ِ پوشه نمی شناخت!

تا اینجای کار، ویروس ِ New Folder.exe، پدر ِ من را در آورده بود! علی رغم اینکه روی سه تا از وسیله ها (لپ تاپ، پی سی و موبایل) تکثیر شده بود، پوشه ی عکس ها، پوشه ی طراحی ها، ویدیوها و موزیک ها مخفی شده بودند. تنها در صورتی به این پوشه ها می توانستم بروم که آدرس شان را در آدرس بار تایپ کنم. باز هم جای شُکرش باقی بود.

چگونه ویروس New Folder.exe را از بین بردم (پدرش را در آوردم :دی)؟!
کمی جستجو کردم در اینترنت و یک راه حل عالی پیدا کردم. در جستجوها، این سایت نظرم را به خودش جلب کرد. برنامه ای ارائه کرده بود که با اجرایش این ویروس را تا ۹۵% از بین می برد. ماند چند کار ِ کوچک ِ دستی که باید انجام می دادم.
مراحل زیر را به ترتیب انجام دهید:
۱٫ این فایل با حجم ۲٫۹۱ مگابایت (همین پیشنهاد می شود) یا این فایل با حجم ۱٫۴۵ مگابایت را دانلود کنید. (پس از دانلود، این فایل ها را اجرا نکنید!).
۲٫ سیستم خود را ری استارت کنید و دکمه ی F8 را چندبار بزنید تا ویندوز به حالت safe mode بالا بیاید. (وقتی F8 را چندبار زدید، صفحه ای سیاه ظاهر می شود که باید در آن گزینه ی safe mode را بزنید و سپس ویندوز خود را انتخاب کنید و چند دقیقه صبر کنید تا به حالت safe mode اجرا شود).
۳٫ فایلی که در مرحله ی اول دانلود کردید را اجرا کنید.
۴٫ مراحلش را تا پایان دنبال کنید تا ویروس کامل پاک شود و از کار بی افتد.
۵٫ مراحل را که یک به یک پشت سر گذاشتید و کار تمام شد، سیستم را ری استارت کنید. (فکر می کنم خودش ری استارت می کرد. یادم نیست!).
۶٫ ویندوز را به حالت عادی اجرا کنید و پس از بالا آمدن، به قسمت جستجو بروید.
Start > Search
7. روی All files and folders کلیک کنید و در کادر متن اولی تایپ کنید: new folder.exe و سپس اینتر بزنید.
۸٫ هر فایل و پوشه ای که در نتایج آمد را پاک کنید.
۹٫ سیستم را یک ری استارت کنید.

خب، حالا ویروس به طور ِ کامل پاک شده است. اگر حالش را داشتید و ویندوز را هم عوض کردید که دیگر چه بهتر :)

اما هنوز ممکن هست یک مشکلی وجود داشته باشد. یادتان هست گفتم بعضی از پوشه ها غیب می شوند؟! با کارهایی که ما انجام دادیم، این پوشه ها ظاهر نمی شوند و باز هم مخفی می مانند. من حتی ویندوز را هم عوض کردم اما باز هم ظاهر نشدند. کاری که کردم این بود. سیستم را با اوبونتو اجرا کردم. پوشه ها همه سر جایشان بودند. آن ها را کپی کردم به یک مسیر دیگر. سپس دوباره سیستم را با ویندوز اجرا کردم. پوشه ها برگشته بودند. دوباره آن ها را در مسیر اصلی شان کپی کردم و همه چیز حل شد.
زنده باد لینوکس :)





گزارش تخلف
بعدی